Regulamin sklepu i polityka prywatności

Zamówienia złożone w dniach 06-22 VII 2018 będą realizowane od 23 VII 2018.

I. Warunki ogólne

1. Sklep internetowy, znajdujący się na stronie internetowej pod adresem www.kosmetykiprofesjonalne.net umożliwia dokonywanie zakupów za pośrednictwem Internetu.

2. Sklep www.kosmetykiprofesjonalne.net jest prowadzony przez firmę:

Firma Handlowo-Usługowa Marta Sznajder
ul. Szosa Zambrowska 39
18-400 Łomża
NIP: 718-134-54-26
REGON: 450697142
Alior Bank S.A. 94 2490 0005 0000 4000 7492 4156


3. Adres do korespondencji:

Firma Handlowo-Usługowa Marta Sznajder
ul. Szosa Zambrowska 39
18-400 Łomża
tel. 508 53 93 58

e-mail: sklep@kosmetykiprofesjonalne.net

SKYPE: kosmetyki.profesjonalne


4. Zakup w sklepie internetowym www.kosmetykiprofesjonalne.net oznacza akceptację niniejszego regulaminu.

II. Procedura składania i realizacji zamówień

5. Zamówienie można składać za pomocą funkcji dodania produktu do koszyka oraz następnie poprzez przycisk "Realizuj zamówienie".
By można było poprawnie przeprowadzić procedurę zamówienia, konieczne będzie założenie konta użytkownika, dzięki któremu można także obserwować status realizacji zamówienia.

6. Podstawowym warunkiem realizacji dokonanych zakupów jest prawidłowe wypełnienie danych teleadresowych wraz z poprawnym, istniejącym adresem e-mail i numerem telefonu pod którym będzie można potwierdzić złożenie zamówienia. KUPUJĄCY wyraża zgodę na przetwarzanie danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym w celu realizacji zamówienia.

7. Zamówienie można składać 24 godziny na dobę przez cały rok. Zamówienia złożone w dni powszednie po godz. 14:00, w soboty, niedzielę oraz święta - będą realizowane następnego dnia roboczego. Zamówienia są wysyłane w dni robocze: od poniedziałku do piątku.

8. W przypadku wystąpienia okoliczności uniemożliwiających całkowicie lub czasowo realizację złożonego zamówienia, Firma Handlowo-Usługowa Marta Sznajder zastrzega sobie prawo do wstrzymania realizacji zamówienia - o zaistniałej sytuacji zobowiązuje się niezwłocznie powiadomić Zamawiającego.

9. Zamówienia, w których nieprawidłowo wypełniono dane teleadresowe ( nieistniejący e-mail, lub brak telefonu ) nie będą rozpatrywane.

10. Firma Handlowo-Usługowa Marta Sznajder zastrzega sobie prawo do wstrzymania zamówień wzbudzających wątpliwości.

11. Ceny towarów znajdujących się w sklepie internetowym www.kosmetykiprofesjonalne.net są podane w złotych polskich (ceny brutto).

12. Firma Handlowo-Usługowa Marta Sznajder wystawia paragon lub fakturę  na zakupiony towar. Aby otrzymać fakturę  VAT należy poprawnie wypełnić dane firmy wraz z NIP.

13. Firma prowadzi sprzedaż wysyłkową.

14. FORMY PŁATNOŚCI za zamówienie: przelew na wskazane konto, płatność online (szybki przelew lub karta płatnicza) przez bezpieczną bramkę płatniczą BlueMedia S.A., płatność przy odbiorze.

Obsługiwane karty płatnicze:

* Visa

* Visa Electron

* MasterCard

* MasterCard Electronic

* Maestro

W przypadku wystąpienia konieczności zwrotu środków za transakcję dokonaną przez klienta kartą płatniczą sprzedający dokonana zwrotu na rachunek bankowy przypisany do karty płatniczej Zamawiającego.

Przy płatnościach kartą realizacja zamówienia nastąpi po uzyskaniu pozytywnej autoryzacji.

Podmiotem świadczącym obsługę płatności online jest Blue Media S.A.

płatności online

15. WYSYŁKA:
Standardowo zamówienia wysyłane są listem poleconym, paczką pocztową, kurierem oraz do paczkomatów InPost. Przesyłki polecone mogą być nadawane w trybie ekonomicznym (czas dostawy ok. 3-5 dni roboczych) lub priorytetowym (czas dostawy ok. 1-3 dni robocze) Paczka pocztowa oraz kurierska może być wysłana z płatnością przy odbiorze.

KOSZTY WYSYŁKI zamówień dostarczanych na terenie Polski (zależne od wagi).

POCZTA POLSKA:

  Pocztex Kurier48

Waga

Płatne z góry

Płatne przy odbiorze

0-30 kg

12 zł

15,50 zł

Małe paczki od 0-1 kg, o wartości do 100 zł:

przesyłka polecona ekonomiczna 7 zł

przesyłka polecona priorytet 9,99 zł

PACZKOMATY InPOST

paczka 10,90 zł

KURIER

Waga

 Płatne z góry

 Płatne przy odbiorze

0 - 10 kg

17 zł

19 zł

     

 

Koszt wysyłki zagranicznej wyceniany jest indywidualnie, jest zależny od kraju docelowego, wagi paczki oraz rodzaju przesyłki. Koszt wysyłki zamówienia za granicę zawsze jest odpłatny, bez względu na wartość zamówienia. Przy zamówieniu o wartości powyżej 600 zł w podsumowaniu koszyka może wystąpić brak kosztu wysyłki - w takim wypadku należy oczekiwać wiadomości e-mail z wyceną kosztu paczki - po jego otrzymaniu dokonać przelewu na łączną sumę: za zamówione produkty + koszt wysyłki wybrany z wyceny.

Wysyłany towar jest pełnowartościowy, bez uszkodzeń. W przeciwnym wypadku zamieszczona jest informacja w opisie sprzedawanego przedmiotu. Zamówienia są starannie zapakowane, tak aby w miarę możliwości uniknąć ewentualnych uszkodzeń.

Sklep zastrzega sobie prawo późniejszego dostarczenia zamówienia niż podano w tabeli dostaw na wypadek nieprzewidzianych/nadzwyczajnych okoliczności losowych związanych z wykonywaniem zwykłych czynności przez firmy kurierskie oraz Pocztę Polską.

W przypadku nieodebrania przez KUPUJĄCEGO / ADRESATA przesyłki z opcją "płatne przy odbiorze / za pobraniem" - KUPUJĄCY jest zobowiązany do zwrotu kosztu przesyłki poniesionego przez sklep oraz kosztu zwrotu takiej przesyłki do adresata. O wysokości należności sklep powiadomi kupującego ( koszt taki sam, jak wysyłka danego zamówienia + koszt zwrotu zależny od wagi paczki).

15. USZKODZENIA PODCZAS TRANSPORTU i BRAK DOSTARCZENIA PRZESYŁKI Z WINY PRZEWOŹNIKA:
Za uszkodzenia towaru powstałe w wyniku nieodpowiedniego taktowania paczki/przesyłki przez firmę kurierską lub Pocztę Polską w czasie transportu sklep kosmetykiprofesjonalne.net nie odpowiada.

Wszystkie zamówienia wysyłane są paczkami / przesyłkami rejestrowanymi z potwierdzeniem nadania oraz możliwością śledzenia aktualnego statusu na stronie internetowej przewoźnika.

KUPUJĄCY ma możliwość dochodzenia swoich praw w przypadku uszkodzenia lub braku dostawy w firmie kurierskiej lub Poczcie Polskiej.

UWAGA!
Prosimy dokładnie obejrzeć przesyłkę przy listonoszu/kurierze - w przypadku stwierdzenia uszkodzeń lub innych nieprawidłowości (np. braku towaru) należy bezwzględnie sporządzić protokół szkody / braku - jest to jedyną podstawą do reklamacji w firmie dostarczającej przesyłkę.

 

III. REKLAMACJE:
Reklamacje rozpatrywane są niezwłocznie, najpóźniej w ciągu 14 dni od złożenia reklamacji przez Klienta. Reklamacji podlega wyłącznie towar wadliwy. Indywidualne reakcje alergiczne skóry na kosmetyk, nie są jego wadą produktową i nie podlegają reklamacji.

1a. Klient ma prawo do złożenia reklamacji w ciągu jednego miesiąca od stwierdzenia niezgodności towaru z umową, nie później jednak niż w ciągu dwóch lat od wydania towaru. W przypadku urządzeń - nie później niż w ciągu roku lub dwóch lat od wydania towaru (zależnie od gwarancji producenta). Termin dwóch lat nie dotyczy przedmiotów szybko psujących się, z określonym terminem użycia. Ewentualne brakujące produkty w paczce należy zgłosić niezwłocznie po otrzymaniu paczki, nie później niż 7 dni od daty odbioru paczki.

2a. Reklamacje należy składać za pośrednictwem poczty elektronicznej (sklep@kosmetykiprofesjonalne.net), telefonicznie 508539358 lub pisemnie ( na adres siedziby firmy).

W przypadku, kiedy dojdzie do odsyłania towaru po porozumieniu stron, należy dołączyć następujące informacje: imię i nazwisko Klienta, nr zamówienia oraz opisać przedmiot reklamacji. Po rozpatrzeniu reklamacji i porozumieniu z Klientem Sklep wymienia wadliwy produkt na produkt wolny od wad lub obniża cenę produktu adekwatnie do wady, a jeśli będzie to niemożliwe zwraca Klientowi równowartość zakupionego produktu + koszt dostawy na podane przez Klienta konto.

Jeżeli Kupujący wybrał sposób dostarczenia rzeczy inny niż najtańszy zwykły sposób dostarczenia oferowany przez sklep kosmetykiprofesjonalne.net, sklep nie jest zobowiązany do zwrotu Kupującemu poniesionych przez niego dodatkowych kosztów związanych z wyborem innej / droższej opcji wysyłki.

Pieniądze zostaną zwrócone niezwłocznie, najpóźniej w ciągu 14 dni przelewem bankowym na konto wskazane przez Klienta. Sklep kosmetykiprofesjonalne.net może również zaoferować Klientowi inne, dostępne w Sklepie kosmetykiprofesjonalne.net towary jeżeli takie rozwiązanie będzie satysfakcjonujące dla Klienta.


IV. PRAWO ODSTĄPIENIA OD UMOWY/ZWROT TOWARU

1. Klient może zrezygnować z towaru kupionego w sklepie internetowym bez podania przyczyny w ciągu 14 dni od daty odebrania przesyłki. Do zachowania terminu wystarczy odesłanie rzeczy przed jego upływem.


Zgodnie z ustawą z dnia 30 maja 2014 roku o prawach konsumenta punkt 5, artykułu 38 - nie można zwrócić towarów dostarczonych w zapieczętowanym opakowaniu, które po otwarciu opakowania nie mogą zostać zwrócone ze względu na ochronę zdrowia lub względów higienicznych, produktów ulegających szybkiemu zepsuciu lub mających krótki termin przydatności do użycia.

W przypadku kosmetyków zwrócone produkty muszą być w stanie nienaruszonym, opakowanie nie może być otwarte / odpieczętowane, a kosmetyk nie może być używany.

Koszty odesłania rzeczy do sklepu ponosi konsument.

Kupujący nie może odstąpić od umowy, jeżeli wada jest nieistotna.

Jeżeli Kupujący wybrał sposób dostarczenia rzeczy inny niż najtańszy zwykły sposób dostarczenia oferowany przez sklep kosmetykiprofesjonalne.net, sklep nie jest zobowiązany do zwrotu Kupującemu poniesionych przez niego dodatkowych kosztów związanych z wyborem innej / droższej opcji wysyłki. Sklep zwraca koszt najtańszej możliwej opcji wysyłki do danego zamówienia.

2. Do odsyłanego towaru prosimy dołączyć następujące informacje: imię i nazwisko Klienta, nr zamówienia lub nr dowodu zakupu (faktury), nr konta bankowego Klienta na które Sklep kosmetykiprofesjonalne.net będzie mógł oddać należność.

3. W przypadku odstąpienia od umowy Klient zwraca towar na adres siedziby firmy podany w niniejszym regulaminie. Sklep kosmetykiprofesjonalne.net zwraca Klientowi koszt zakupu zwracanego towaru wraz kosztem dostawy tego towaru (najtańszym możliwym dla danego zamówienia kosztem wysyłki).

4. Zwrot wzajemnych świadczeń powinien nastąpić niezwłocznie, nie później niż w terminie czternastu dni od zgłoszenia.

Wzór odstąpienia od umowy znajduje się na końcu niniejszego regulaminu.

IV. OCHRONA DANYCH OSOBOWYCH i POLITYKA PRYWATNOŚCI:

Dane osobowe są przetwarzane w celu realizacji zamówienia zgodnie z regulaminem zakupów oraz w innych celach związanych tylko z prowadzoną przez Sklep działalnością, w tym w celach promocyjnych i reklamowych produktów i usług prowadzonych zgodnie z Art. 23 ust. 1 i 2 Ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 o ochronie danych osobowych (Dz.U. Nr.133 poz.883 z późn. zm.).
Dane osobowe nie są udostępniane innym podmiotom dla celów marketingowych.

Niniejsza Polityka prywatności określa zasady pobierania i gromadzenia oraz przetwarzania i wykorzystywania danych osobowych pozyskanych od Państwa przez FHU Marta Sznajder. z siedzibą w Łomży 18-400, ul. Szosa Zambrowska 39, będącego Administratorem danych (zwana dalej Administratorem)

Administrator dokłada wszelkich starań w celu zapewnienia poszanowania Państwa prywatności i ochrony udzielonych informacji osobowych oraz podejmuje w tym celu wszelkie niezbędne działania, szczególnie poprzez zapewnienie przestrzegania przepisów regulujących w jaki sposób można zbierać, zarządzać, przechowywać oraz wykorzystywać dane osobowe, wskazanych w Rozporządzeniu Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27.04.2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (określane jako „RODO").

1. Cele i podstawy przetwarzania Państwa danych osobowych.
Dane są przetwarzane:

celem zawarcia i wykonania umowy - realizacji zamówienia, której Państwo są stroną lub podjęcia działań przed zawarciem umowy, w tym sprzedaży towarów lub usług lub prowadzenia serwisu posprzedażowego, na podstawie art. 6 ust. 1b oraz 1c RODO,
celem prowadzonych przez Administratora działań handlowo marketingowych na Państwa rzecz, w szczególności przesyłania za pośrednictwem poczty elektronicznej nowych ofert promocji oraz aktualnego asortymentu Administracji oraz informacji handlowej, dotyczących produktów i usług oferowanych przez Administratora , a w szczególności na otrzymywanie newslettera., na podstawie art. 6 ust. 1a RODO, w związku z art. 10 ustawy z 18.07.2002r. o świadczeniu usług droga elektroniczną. Newsletter jest wysyłany tylko do tych z Państwa, którzy wyrazili odrębną zgodę podczas rejestracji na stronie www sklepu.
Celem prowadzonych przez Administratora działań handlowo marketingowych na Państwa rzecz, w szczególności poprzez wykorzystywanie telekomunikacyjnych urządzeń końcowych i automatycznych systemów wywołujących dla celów marketingu bezpośredniego, na podstawie art. 6 ust. 1a RODO, w związku z art. 172 ust. 1 ustawy z dnia 16.07.2014r. Prawo telekomunikacyjne.
Podanie danych celem realizacji pkt. I jest warunkiem zawarcia umowy. Odmowa podania danych w zakresie niezbędnym do zawarcia lub realizacji umowy (zamówienia) oraz w zakresie wymaganym przez przepisy prawa będzie uniemożliwiała jej zwarcie.
Podanie danych celem realizacji pkt II i III jest całkowicie dobrowolne i niezwiązane z Państwa prawami wynikającymi z pkt I. Mimo to zachęcamy do wyrażenia zgody w przedmiotowym zakresie. Pozwoli to nam na przedstawianie Państwu naszych ofert oraz poprawę jakości sprzedaży.

2. Jakie dane pobiera Administrator podczas zawierania i wykonywania umowy sprzedaży towarów lub usług?
Administrator będzie od Państwa pobierał następujące dane osobowe:
- w odniesieniu do pkt I art. 1: imię i nazwisko, adres do korespondencji, adres poczty elektronicznej, numer telefonu.
- w odniesieniu do pkt II i III art. 1. imię i nazwisko, adres do korespondencji, adres poczty elektronicznej, numer telefonu.

3. W jaki sposób możecie Państwo korzystać z przysługujących praw?
Macie Państwo prawo:
- dostępu do treści swoich danych,
- sprostowania nieprawidłowych lub niekompletnych danych,
- żądania usunięcia danych osobowych, gdy dane nie są już niezbędne do celów, dla których były zebrane lub w inny sposób przetwarzane, osoba, której dane dotyczą, wniosła sprzeciw wobec przetwarzania danych, osoba, której dane dotyczą, cofnęła zgodę, na której opiera się przetwarzanie i nie ma innej podstawy prawnej przetwarzania, dane przetwarzane są niezgodnie z prawem, dane muszą być usunięte w celu wywiązania się z obowiązku wynikającego z przepisów prawa,
- prawo do żądania ograniczenia przetwarzania danych osobowych, gdy osoba, której dane dotyczą, kwestionuje prawidłowość danych osobowych, przetwarzanie danych jest niezgodne z prawem, a osoba, której dane dotyczą, sprzeciwia się usunięciu danych, żądając w zamian ich ograniczenia, administrator nie potrzebuje już danych dla swoich celów, ale osoba, której dane dotyczą, potrzebuje ich do ustalenia, obrony lub dochodzenia roszczeń, osoba, której dane dotyczą, wniosła sprzeciw wobec przetwarzania danych - do czasu ustalenia, czy prawnie uzasadnione podstawy po stronie administratora są nadrzędne wobec podstawy sprzeciwu,
- przeniesienia danych do innego administratora lub do Państwa,
- do cofnięcia zgody w dowolnym momencie.
- wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych na naruszenia przepisów o ochronie danych osobowych.

4. Udostępnienie danych.
Dane udostępnione przez Państwa nie będą podlegały udostępnieniu podmiotom trzecim za wyjątkiem:
- podmiotom uczestniczącym w procesach niezbędnych do wykonania umowy (realizacji zamówienia), w tym zapewniającym transport towarów, usługi płatnicze, usługi świadczone drogą elektroniczną,
- współpracownikom świadczącym usługi związane w szczególności z bezpośrednią obsługą Państwa oraz świadczącym usługi informatyczne,
- organom władzy publicznej lub podmiotom wykonującym zadania publiczne

5. Przechowywanie danych.
Administrator dokłada wszelkich możliwych starań, aby zabezpieczyć Państwa dane i ochronić je przed działaniami osób trzecich, spełniając wszelkie przewidziane prawnie wymagania, a w szczególności przesłanki wskazane w RODO.
W szczególności, Administrator wskazuje, że wszystkie podane dane będą przetwarzane na podstawie RODO i zgodnie z treścią ogólnego rozporządzenia o ochronie danych,
Administrator danych nie ma zamiaru przekazywać danych osobowych do państwa trzeciego lub organizacji międzynarodowej,
Dane osobowe będą przechowywane:
- w odniesieniu do pkt I art. 1 przez okres niezbędny do realizacji zawartej z Państwem umowy, a po tym czasie przez czas nieokreślony lub do cofnięcia zgody.
- w odniesieniu do pkt II i III art. 1. przez okres do 14 dni od cofnięcia niniejszej zgody.

6. Pytania i zastrzeżenia
Pytania i zastrzeżenia dotyczące niniejszej Polityki prywatności mogą być przez Państwa kierowane do: sklep@kosmetykiprofesjonalne.net

7. Witryna oraz Sklep
Administrator prowadzi Sklep internetowy pod adresem: www.kosmetykiprofesjonalne.net

7.1 Jakie dane Sklep internetowy pobiera w sposób automatyczny podczas korzystania z Witryny?
Sklep internetowy nie pobiera w sposób automatyczny żadnych danych, z wyjątkiem danych zawartych w plikach, o których mowa poniżej, podczas samego korzystania z Witryny.
Pliki cookies to małe pliki tekstowe wysyłane przez Sklep internetowy i przechowywane na Państwa komputerze zawierające pewne informacje związane z korzystaniem przez Państwa z Witryny i Sklepu Internetowego. Wykorzystywane przez Sklep internetowy pliki cookies mogą mieć charakter tymczasowy lub trwały. Tymczasowe pliki cookies są usuwane z chwilą zamknięcia przeglądarki, natomiast stałe pliki cookies są przechowywane także po zakończeniu korzystania przez Państwa z Witryny i służą do przechowywania informacji takich jak Państwa hasło czy login, co przyspiesza i ułatwia korzystanie z Witryny.

7.2 Cookies i Profilowanie
W ramach Witryny stosowane są następujące rodzaje plików cookies:

pliki cookies umożliwiające korzystanie z usług dostępnych w ramach Witryny, np. uwierzytelniające pliki cookies wykorzystywane do usług wymagających uwierzytelniania w ramach Witryny
„wydajnościowe" pliki cookies, umożliwiające zbieranie informacji o sposobie korzystania ze stron internetowych Witryny
„funkcjonalne" pliki cookies, umożliwiające „zapamiętanie" wybranych przez użytkownika ustawień i personalizację interfejsu użytkownika
Sklep internetowy wykorzystuje poniżej wymienione pliki cookies w następujących celach:

utrzymanie sesji użytkownika Witryny (po zalogowaniu), dzięki której użytkownik nie musi na każdej podstronie Witryny ponownie wpisywać loginu i hasła
dostosowania zawartości stron internetowych Witryny do preferencji użytkownika oraz optymalizacji korzystania ze stron internetowych; w szczególności pliki te pozwalają rozpoznać urządzenie użytkownika Witryny i odpowiednio wyświetlić stronę internetową, dostosowaną do jego indywidualnych potrzeb
tworzenia statystyk, które pomagają zrozumieć, w jaki sposób użytkownicy Witryny korzystają ze stron internetowych, co umożliwia ulepszanie ich struktury i zawartości
W wielu przypadkach oprogramowanie służące do przeglądania stron internetowych (przeglądarka internetowa) domyślnie dopuszcza przechowywanie plików cookies w urządzeniu końcowym użytkownika. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących plików cookies. Ustawienia te mogą zostać zmienione w szczególności w taki sposób, aby blokować automatyczną obsługę plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej bądź informować o ich każdorazowym zamieszczeniu w Państwa urządzeniu. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików cookies dostępne są w ustawieniach oprogramowania (przeglądarki internetowej). Sklep Internetowy informuje, że ograniczenia stosowania plików cookies mogą wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronach internetowych Witryny. Więcej informacji na temat plików cookies dostępnych jest w sekcji „Pomoc" w menu przeglądarki internetowej.

7.3 Profilowanie
Na podstawie RODO oraz Państwa zgody, Administrator dokonuje profilowania i personalizacji marketingu. Administrator zbiera jedynie dane niezbędne do dokonania sprzedaży swoich produktów, dokonując profilowania konsumenta w zakresie umożliwiającym lepsze sugerowanie produktów w przyszłości. Proces profilowania ma zastosowanie jedynie na wewnętrzne potrzeby Administrator i nie wiąże się z żadnym procesem decyzyjnym wywołującym skutki prawne względem mnie. Do niniejszego zapisu odnoszą się odpowiednio zapisy art. 3.

7.4 Pobierane przez Witrynę oraz Sklep Dane
W ramach Witryny oraz Sklepu Administrator będzie od Państwa pobierał następujące dane osobowe: - w odniesieniu do pkt I art. 1: imię i nazwisko, adres, adres do wysyłki, adres poczty elektronicznej, numer telefonu, oraz adres IP - w odniesieniu do pkt II i III art. 1: imię i nazwisko, adres, adres do wysyłki, adres poczty elektronicznej, numer telefonu, oraz adres IP dzień i miesiąc urodzenia

7.5 Inne strony internetowe
W ramach Witryny mogą pojawiać się okresowo linki do innych stron internetowych. Takie strony internetowe działają niezależnie od Witryny i nie są w żaden sposób nadzorowane przez Sklep internetowy. Strony te mogą posiadać własne polityki dotyczące prywatności, z którymi zalecamy zapoznać się. Sklep internetowy nie ponosi odpowiedzialności za zasady postępowania z danymi w ramach tych stron.

7.6 Pytania i zastrzeżenia
Pytania i zastrzeżenia dotyczące Polityki prywatności Witryny lub Sklepu mogą być przez Państwa kierowane do: sklep@kosmetykiprofesjonalne.net

Polityka jest na bieżąco weryfikowana i w razie potrzeby aktualizowana. Zastrzegamy sobie prawo aktualizacji i zmiany polityki prywatności poprzez publikację nowej treści na swojej stronie internetowej.

 


 WZÓR FORMULARZA ODSTĄPIENIA OD UMOWY
(formularz ten należy wypełnić i odesłać tylko w przypadku chęci odstąpienia od umowy)
– Adresat : FHU Marta Sznajder, Szosa Zambrowska 39, 18-400 Łomża, e-mail: sklep@kosmetykiprofesjonalne.net, tel. 508539358 - opłata za połączenie wg  cennika operatora)

– Ja/My(*)
 niniejszym informuję/informujemy(*)
 o moim/naszym odstąpieniu od umowy sprzedaży następujących rzeczy(*)
 umowy dostawy następujących rzeczy(*)
 
– Data zawarcia umowy(*)
/odbioru(*)
– Imię i nazwisko konsumenta(-ów)
– Adres konsumenta(-ów)
– Podpis konsumenta(-ów) (tylko jeżeli formularz jest przesyłany w wersji papierowej)
– Data